empty

Tuesday, September 29, 2009 Pojiegraphy Journal 4 Comments

apa yang telah berlaku adalah tidak seperti yang dijangkakan selepas diri ini selamat berpijak di bandar yang agak sibuk iaitu shah alam.
flight balik ke shah alam daripada kota kinabalu merupakan saat yang agak men-down kan diri ini.
kepada insan yang telah memberi aku semangat, terima kasih banyak-banyak!
akhirnya aku berjaya melawan diri ini untuk masuk ke dalam kapal.
pada 6.30 ptg, aku sudah pun selamat sampai airport.
aku dijemput oleh abg aku & firhan. selepas sampai di shah alam, banyak benda nak dikerjakan.
hinggalah sampai di kediaman kakak aku , apa yg aku expect sbrnya salah.
rumah itu ibarat tidak ada org yg duduk & nasib baiklah kucing kesayangan aku masih mampu bertahan. sampai sahaja di rumah, aku membusykn diri mengemas semua barang & tido.
paginya aku gagal utk ke sekolah. transport takde.
then aku keseorang di rumah, tidak ada tv, tidak ada internet, tidak ada apa-apa.
aku hanya bertemankan seekor kucing & sebuah handphone yg boleh sms & kol org.
aku rasa macam nak blah je dr rumah tu. mmg tension, langsung xtau nak watpe.
sekarang ni aku menggunakan talian internet di cc uitm puncak perdana smbil menunggu kakak aku balik dari kolej. kesian kepadanya sbb sanggup blik mlm2 ni after test semata-mata nak temankn aku di rumah. tq akak gorjes b-t-k. hee.
apa-apa pun, saat ni mmg menguji diri aku.
diharapkan diri aku selamat sehingga kakak aku sampai selepas bercuti lebih di kota kinabalu.
p/s ; masih terbayang-bayang suasana kampung yang sgt aman disamping bergurau senda dengan keluarga tersayang. :(
regards (luahan isi hati),
mohd shahril fawzy

4 comments:

  1. ak juga penagih blog..haha..xde la..jarang sangat bukak..huu

    ReplyDelete
  2. ya ampunnnnnn siannya dak nih! takpe2 sabar yerk!!!

    ReplyDelete
  3. hi... first time here. salam kenal.

    btw, what happen to ur shoutbox? do something la. try shoutmix ke...

    ReplyDelete