Assesstment

Saturday, August 08, 2009 Pojiegraphy Journal 0 Comments

06082009
merupakan hari terakhir bagi pelajar 5 Pengaturcaraan Komputer Sekolah Menengah Teknik Shah Alam untuk menyiapkan segala kerja-kerja kursus atau lebih popular dalam kalangan pelajar 5PK, "Assesstment!"
Hari ni buat kali pertama aku tengok budak-budak kelas aku betol2 concentrate buat keje dorang, b4 ni kan ada yang buat sambil lewa je. Ada yang maen game, dengar lagu, tengok gambar & edit gambar serta sebagainya.Tapi, kepenatan tu betul2 dirasai apabila 2 kerja dibuat dalam 1 hari iaitu assesstment bagi subjek Programming & Development Tools dan Fundamentals Of Programming. Frankly speaking, Its quite tough in order to settle up all the task. Btw, Thanks to our accessors Madam Nurul Hafizah & Madam Sarimah.
Here's some random pictures ;

*busy with the assesstment's paper*

*doing a works last minute, its truly sucks*


*sorry cikgu Nurul, terSnap pulak gambar c(:*

Time yang aku xdapat lupa ialah mase nak settle PDT punye, dari 3 sampai 5 petang. perggh! berterabur kertas. Situ, sini and sana.
Finally, Now i can breath freely.

0 comments: