hari bicara cemerlang

Friday, July 10, 2009 Pojiegraphy Journal 1 Comments

HARI BICARA CEMERLANG
itulah hari yang dinanti-nantikan oleh para pelajar Sekolah Menengah Teknik Shah Alam. Aku pun tak tau ape yang dorang nanti-nantikan sangat. Maybe sebab dorang dapat balik kot. kan?
Apa-apa pun, aku terpaksa update gak blog ni untuk simpan sume gambar kat dalam blog, aku dah malas nak arrange2 gambar kat dalam pendrive ni. buang masa aku je.
so, adalah lebih selamat jika aku teros upload gambar2 ni kat blog.
btw, thanks to madam ellyn.

First of all, hari ni aku bangun agak lambat. kol 7pg. yelah, sebab dah plan nak g teros amek result ngan kakak aku skali. okay r tu. Jalan punya jalan, kiteorg singgah kat kedai mamak kat sebelah sekolah. yelah, masa awal lagi. baru 8.20am . tak payah rushing sangat. Bila dah sampai kat skola, aku pun jumpe kimi kat kantin. & then teros ke kelas.

Cikgu Sarimah

jeles oh fana dapat amek gambar ngan cikgu nurul


aku yang sangat skema

azri ngan abg die

tak boleh blah

sementara tunggu azri & umie di soal siasat

besties, *both of us nampak selekeh!

again

sempat lagi kan? ngok betol.

daei buat muke innocent syial. :]
so far, line clear sangat. cikgu nurul tak comment pape. die cakap 'pojie ni budak baik , tak mengantok time kat dalam kelas and bla bla bla'
apa-apa pun congrats to all my friends sebab dapat jawab soalan exam (tak tau r betol ke tak!) HAHA

1 comment: