terima kasih GYMIE

Wednesday, June 03, 2009 Pojiegraphy Journal 3 Comments

GYMIE
itulah nama yang aku agung2kan
sekarang ni aku xtau camne nak describe/explain dengan apa yang aku rasa.
nak mencarut kat dalam ni aku xsampai hati, blog ni kan PUBLIC.
sume boleh baca, even budak yang berumur 1tahun pun dapat bukak.
& what was happened is, the notebook that i used was infected by a stupid/freaking/fu*king
VIRUS
Vital Information Resource Under Siege
got it?!
aku sedar kehadiran virus ni bila time nak start boot notebook ni,
kuar screen hitam bersamaan dengan antara ayat ini.
' komputer anda digodam oleh gymie '
' siapa gymie??!! '
' i dont know... '
' hehehehe. '
' fu*ck you! '
itu lah ayat2 yang dapat dilihat bila nak start notebook ni.
apa sebab benda ni berlaku? aku pun xtau.kata virus kat komputer lab sekolah punye keje ni?
aku yakin bukan virus yg dibwak dari lab PK.
sebenarnya virus ni dah lama ada, but dia mula tunjuk belang pagi tadi the time aku nak online jap.
bukak2 notebook je, sistem agak lembab. & then bila aku nak bukak software ARES,
ni lah jadinya,

software tu automatik tertutup & kuar la mini window tu. macam sial.

bila bukak my computer plak, ni jadinya.

aku xde idea nak hilangkan benda ni.
aku xkesah kau nak amek apa yang ada dalam notebook ni, xde benda penting pun.
yang banyak cuma gambar2 aku & family,
kau amek la. post kat memane.
biar aku bertambah FAMOUS!
tapi janganlah buat some sistem xleh guna/run.
aku pelik, apesal benda ni boleh masok kat notebook ni. padahalnya, ANTI-VIRUS aku ni sentiasa ter-Update
&
its original. bukannya sesuke maen download kat internet.

not in the good mood ;

3 comments:

  1. banyak la virus cinta. urrghh! >.<

    ReplyDelete
  2. http://forum.lowyat.net/topic/1009608/+20 sini ade org bincang psl mende tu.

    ReplyDelete