teacher's day

Monday, June 01, 2009 Pojiegraphy Journal 4 Comments

last thursday, our school (SMATSA) telah menyambut 'Sambutan hari guru 2009' kat dewan alam sarjana, SMATSA.
unfortunately,aku xdatang time tu.
if aku datang, dpt gak jadi photographer for that event. but, biasa la . kemalasan melanda diriku. entah la, mungkin bru hbs exam kot. mod pun nak cuti je kan. hehehe, sape yg jadi outsider, for sure faham perasaan aku. Smpi haritu, ada sorang dak junior tanya kat aku.
junior ; esok wajib ke datang skola?
aku ; terpulanglah. kalau rajin dtg la, kalau malas xpayah.
junior ; yelah, baik xpayah dtg.malas r.
aku x salah kan?
b4 that, a big thanks to madam ellyn yg menjadi sumber utk sume gmbr2 yang aku post untuk title 'teacher's day' ni.
kalo aku dtg, dpt gak both of us mencapap kan? HAHA
okay, back to the topic.
aku sebenarnya xtau what's going on , on that time.
so u guys just take a look at this picture, so that u'll a bit clear of it.
here's the picture ;

*cikgu2 tengah nyanyi*

btw, mcm biase. setiap skola mesti menganjurkan aktiviti utk cikgu2. banyak la, maen congkak, anyam ketupat , etc.

*cikgu zura tgh busy anyam ketupat*

*madam jasbir & madam sherry*

*the way cikgu hasmah tunjuk ckgu tu agak cute, HAHA*

*sampai berpeloh buat anyaman, cikgu mohassah*

*cikgu maen congkak*

*agak blur ni utk ape. kate ada cikgu yg kawen kot*

*bajet hot la fendy, mintak kaki la!*
HAHA

*bju ckgu husna agak cun plak. HAHA*

P/S :

agak terkejut bila tarian shuffle kene cancel, dengar cite. kene banned. betol ke? kesian dak2 yang bertungkus lumus practise. sabar je, biase la. SMATSA :)

aku ingat lagi apa yg PK HEM nasihatkan masa perhimpunan haritu,

'Hari khamis ni kita akan menyambut hari guru di dewan alam sarjana ini. Kalau awak semua sayang kat cikgu2, datang la sekolah & menyambut hari guru pada hari itu'

saya x datang ke sekolah pada hari itu, tapi saya tetap sayang dekat cikgu-cikgu saya.

[wah.ayat sangat manis . HAHA]

4 comments:

  1. hahaha kelaka budak kenit nih..hahahahahahahahahha

    ntry nih tak besh sebab takder ur pic!!

    ReplyDelete
  2. uargh! biaselah, terikot2 perangai yg sorang tu. kuat ponteng, siap bg alasan yg xbernas lagi, hahaha

    ReplyDelete
  3. oit...
    rugi ko x dtg...
    aku mencapap kt depan...
    jd photographer untill suma habis...

    ReplyDelete
  4. yeah, ko dpt la mencapap kat hazim. sioott. hahaha

    ReplyDelete