OBG

Monday, June 01, 2009 Pojiegraphy Journal 0 Comments

Hari ni, aku ikot kakak aku & lepak kat opis die sambil on9. sounds pelik/menyebok kan? aku peduli apa. bosan dok umah, berkurung je. kalo ikot kakak aku, sekurang2nya dapat gak makan byk. HUAHUA. mesti adk & kakak ku yg sorang tu jeles BESAR!
okay, sedang aku bz online facebook, tetibe kakak aku ajak g SBA, kat KL.
nak g tgk pertandingan badminton kat dewan haji sidek.
aku terpaksa ikot la, nak buat camne lagi kan.
masa otw tu, aku rasa kejap je dah sampai.
nak tau kenapa?
sebab aku sangat2 lah terlena tido time kat dalam kereta.
pretty cool huh?!
sampai je kat dewan tu, ramai sgt dak2 ngah bertanding badminton. aku dok lepak tgk la,
pergh! bukan maen panas lagi dewan tu.
sabar je,
nasib baik kakak aku gerak blik awal cket, kalo nak tunggu sampai tengahari mmg masak la.
kiteorg sampai kat dewan tu dlm kol 9 lebih. n park la keta kat tempat parking yg berbayar.
kiteorg gerak balik kol 10 45 am camtu, bila kakak aku tanya brape kne bayar parking kat org tu, nak tau berapa?
RM 6.00
ok. aku tau. nilai tu xde la besar sangat. but bagi aku, dalam hal ni nilai rm6 tu sangat la besarrr!
yela, kete tu park cuma sejam je, xkan mahal gile kot.
dah la tempat die tu x selamat sgt, kotor, sempit, mmg xselesa la
kakak aku plih parking tu pun sbb mmg tu je yg plg dekat >.<
nak tau sape yg manage tempat parking tu?
OBG!
itu lah org yg sangat berhemah dlm hal ni.
mmg sangat BIJAK!
gila r, kalau aku, xkan pernah parking lagi kete kat sana. even though kete aku murah sangat!
p/s ; kalau nak gebang, agak2 r!

0 comments: