holiday?

Friday, June 05, 2009 Pojiegraphy Journal 1 Comments

holiday for almost 2 weeks?
frankly speaking, i felt empty.
theres nothing to do, theres no one to talk with, theres no place to go other than my sweet home.
filled my free time just doing some online's activities does not give me any fun things, and what i get is getting stressed , stressed and stressed thinking about my upcoming examinations.
Oh God.
aku betol2 rasa yang cuti kat shah alam ni memang besar perbezaannya berbanding cuti sekolah dekat kota kinabalu, my hometown. i dont know why, nak kata semenanjung ni kuno sgt, x juga. nak kata xde member x juga. >.<
faham2 sajalah apa yang dimaksudkan.
yang penting, diri ini x sabar untuk keluar daripada sebarang kawalan dari mana2 pihak pun.
well, study pun xde mood. aku just agak risau. balik daripada holiday nanti, bertimbun tugas. semua task yang cikgu bagi belum lagi diselesaikan . lagi2 result & marks untuk paper setara ni.
OMFG!
i got no ideas for it.

1 comment:

  1. are u sure u hve no fens to talk with?cum on..ive always there 24/7..

    ReplyDelete