caramel pudding

Monday, June 08, 2009 Pojiegraphy Journal 4 Comments

hmmm, kali ni camne aku nak mulakan post ini dengan ayat apa yahh? *sambil menggosok bibir yang kesat akibat kurang minum air suam*. Hari tu, macam biasa. ikot kakak aku kuar, hujung minggu kan. okay la, daripada langsung x kuar g memane kan? lagi buat aku makin stressed dalam umah yang xkurang besar & PANAS!. adehhh. Dalam pada sebok berjalan-jalan, tiba-tiba sesuatu menarik perhatian aku yang sedang sebok mencuci mata. Nak tau apa?
caramel pudding.
itulah benda/makanan yang berjaya menarik perhatian aku yang sebenarnya memang susah untuk ditarik. actually, aku pun xdela suka makan benda2 macam pudding nie. macam nak muntah, tapi bila dahulu kala si dia memperkenalkan pudding ni dengan aku, aku mula menyukainya. Lagi2 1st pudding yang dia bagi aku try merupakan pudding buatannya sendiri, iaitu caramel pudding. Aku semakin jatuh cinta dengan caramel pudding tu. Entah apa yang membuatkan aku suka dengan pudding tu.
mungkin itu juga taktiknya untuk menggoda aku, tapi dulu la. :
apa-apa pun, aku memang tergila-gila dengan

caramel pudding


p/s ; siapa boleh buat caramel pudding, silalah hubungi saya. :)

4 comments:

  1. saya pandai makan puding jer hehee..

    ReplyDelete
  2. hihihih, rejek la. huahuahuahua!

    ReplyDelete
  3. ee si dia,si dia,si dia. geli aku. menari² plak bulu roma aku mengikut rentak dangdut >,< btw,aku tau buat caramel pudding! hwahaha xD

    ReplyDelete
  4. Aku reti buat , bak bahan bahan akuuu buattttttttttttttt . KAhkahkah

    ReplyDelete