2 in 1

Saturday, June 06, 2009 Pojiegraphy Journal 1 Comments

2 in 1?
mesti korang tertanya2 kan ape kena ngan aku punye title post ni, aku just ada cite nak share cket la.
fyi, aku suka tgk GHOST HUNTER yg disiarkan dlm channel star world.Why?go cek sendiri apesal aku suke tgk cite ni. pagi tadi, aku join la kakak & adik aku tgk tv. bosan asyik online je kan. So, dorang tengok cite 'pemburu hantu' dalam channel prima kot kalo xsilap.
tgk tajuk die je, aku ingat Ghost Hunter nama pun pemburu hantu kan? hahaha. ape yang aku tengok kan... sorry, KELAKAR GILA! bukan cite tu genre die kelakar. tapi mmg betol genre die seram/aksi. tapi kan, dorang buat2 muka series pun aku mcm nak tergelak gila babi. kesian gile sape yang berlakon dalam cite tu. adehhh. tapi aku salut, dorang dapat gak berlakon dengan baik. cuma ada sedikit kepelikan di situ. aku xtau la, apesal nak ikot cite org putih ni. dah bgus2 cite org putih tu best, tibe2 org kite buat version melayu yang sesungguhnya kelakar gila. xmenjadi la >.< . aku nak cakap, mcmne la krew ghost hunter bile nampak cite pemburu hantu ni kan? sure dorang tergelak sampai terkencing2. memang kelakar.
p/s ; jangan bunuh saya!

1 comment:

  1. ghost hunter fanS..Best!!
    'pemburu hantu'??
    bila ek?? nk gelak gak..hehehe

    ReplyDelete