1.21am / Sunday

Saturday, June 13, 2009 Pojiegraphy Journal 6 Comments

ATTENTION !
Hello bloggers! , well. im here just to let you guys to know that. im going back to school again tomorrow. maybe can't get an enough time anymore .
so, im going to decide to closed some of my online account such as myspace or maybe blog.
why? why? why?
aku xtau . benda ni cuma buat aku serabut je, layan org yg aku xkenal asal usulnya, mengadap org yang agak gedik,poyo naik nyampah aku.
my study need my full attention.
well, i did it for my own good as well.
if you want to do some contact with me,
just contact me through my official facebook account;
my display name ; Mohd Shahril Fawzy
p/s ;
GOOD LUCK GUYS !

6 comments:

  1. mengadap org yang agak gedik,poyo naik nyampah aku. <--- siyes,aku mcm terasa plak. sorry kalau2 aku menggedik dgn ko. sj je mnje² :) tkde niat lain plak

    ReplyDelete
  2. alahh. kalau makcik lin yg gedik2 xpe gak, suke lagi pojie . tapi ni yg ntah pape r. lagipun xde mood dah nak online2 ni. tgk angin la nnt. mana tau angin baik.
    well, take care ya lin. miss you larh weii.

    ReplyDelete
  3. alahh. kalau makcik lin yg gedik2 xpe gak, suke lagi pojie . tapi ni yg ntah pape r. lagipun xde mood dah nak online2 ni. tgk angin la nnt. mana tau angin baik.
    well, take care ya lin. miss you larh weii.

    ReplyDelete
  4. u blogs very frequent la shahril (in a short time).. & i think its normal since this is a photoblog. & i bet people want to see photos. unless ur writing.. u know, people who write blogs cud actually take a month for another post.. but anyway, go & keep up la with ur study. its the best thing.. yet

    ReplyDelete
  5. thanks so much mr alip. yeahhh! i guess study become first aite? well. i hope i know what im doing.

    ReplyDelete
  6. alorr...xde faceboook lak. uhu
    anyway bro, gud luck ya, ur study is da most important thing.tc ya
    sayonara, sory ya klu abg tergolong dalam group yg dimaksudkan tu. terasa gak ahahhaa...

    ReplyDelete