08062009

Tuesday, June 09, 2009 Pojiegraphy Journal 4 Comments

pagi isnin yang indah tu memang best sangat2. tapi memandang aku terpaksa bangun awal, so aku xdpt rasa keindahan pagi isnin tu.
well, lepak kat opis kakak aku ngan kakak aku yg sorang & adek lagi.
nasib baik x bosan. tambahan lagi, wireless kat sane tu xdapat. dah tu, broadband plak lupa nak bawak.
mmg hari yang sungguh malang,

*lihatlah muka aku yang menjanggalkan*

Masok jam 12 je, ape lagi. kiteorg kuar la. biasa la tu, bos kakak aku xde kan. so bole la lepak ngan kteorg tgk wayang kat jusco, bkt raja. cite ape yg nak ditengok?

Jangan pandang belakang congkak.

cite ni? ok. biasa2. mmg ada gelak ketawa. aku xla minat sgt cite camni. tapi aku suka part yang lan petpet bgun & terkejut dia sedang pegang coli. what?! yeah. COLI! hahahahha. kelakar sungguh. Sesampai diumah, dalam kol 5.30pm camtu, adk aku plak ajak maen badminton.kat dewan mana? arh! kat depan umah sudahhh!~ aku pun layan je la. best gak, mencapap cket kat depan umah. hikhikhik.



sehabis tu, makan & mandi. bila mlm tu je, aku jatuh sakit. adoiikk. agak demam terasa & pening kepala. mungkin xcukup tido atau penat sgt kot. >.<

4 comments:

  1. dik jgn lupa mamam ubat ok!!

    btw, pic2 anda sentiasa wat saya tersenyum dgn lebarnya..

    ngee3x!

    ReplyDelete
  2. baik bos. jangan dirisaukan diri. HAHAHA.
    kan. byk betol pahala gmbrku ini, sentiasa buat org tersenyum. yeahhh~

    ReplyDelete
  3. teruk la pojie ni
    part tu lak yg dia suka
    huhu

    ReplyDelete
  4. eh, u live in wut section ah? & criusly man, stop watching local movies la.. not gud for ur brain. it lowers ur perception..

    ReplyDelete