tahu tak?

Thursday, May 21, 2009 Pojiegraphy Journal 1 Comments

Tahu tak??
apa benda yang paling aku x suka buat?
benda yang paling aku tak suka buat ialah
TENGOK TV
nak tau pasal apa?
bila aku tengok tv je, mesti diri ini terasa ingin mengunyah something. ex-makan,minum.
bila selalu tengok tv, for sure kita akan slalu makan gak.
& benda ni akan menyebabkan peningkatan berat badan yang mendadak sekiranya seseorang tu mempunyaiu tabiat yang suka menonton tv.
lagi satu, sekali gus boleh menyebabkan penyakit obesiti.
aku lagi senang online, daripada menonton tv.
tapi!
online pun ada kesan buruk gak,
sakit tulang belakang
tapi xpe, aku xdpt lagi penyakit tu.
SYUKUR.
:)

1 comment:

  1. kita sama la tk suka tgk tv !
    haha
    iklan je lebih.
    tgk wyg lg best.
    huhu

    ReplyDelete