sate/brother/yoyo

Sunday, May 31, 2009 Pojiegraphy Journal 3 Comments

Hari ni aku still xdpt surf internet kat umah, broadband buat hal.well, hari ni juga little brother aku dtg shah alam, saje je. nak menyemak kat sni. almaklum la, cuti PANJANG LA KATAKAN!flight dalam kol 5 ptg camtu, time tu kteorg masih melantak ag kat umah ,xde keje nak wat kan.so adek aku sampai kat shah alam dlm kol 7.30pm.gerak dari rumah dlm kol 6.45 camtu, ok la. sampai kat airport ON TIME!.biase la, asal ade je family members aku dari sabah yg nak dtg shah alam, aku agak EXCITED la.xkan xtau sebab ape kan?! :DDah sampai kat airport , time tu gak adek aku dah landed. well, bagus la. xyah nak tunggu lama2.bila dah jumpa tu, perubahan yang aku sedar SUARA DIA! HAHAHHAHAHAHAHA!
otw balik tu, kiteorg singgah kat tempat rehat. nak makan jap. pergh! sehari xmakan. makan sate kajang je, SANGAT KENYANG!pastu balik umah, sampai umah dalam kol 10pm, kemas barang. dlm kepala aku, cuma satu benda je. HEHEHE.
nak tau ape?
ni hah ..


kali ni, bukan main byk lg kne kirim.6 cup gitu. Unfortunately, sume tu hbs xsampai 1 hari. HAHAHA! hebat kan?!lagi satu, my mom bwakkan satu container KECIK, dalam tu ada CHEESE CAKE! memang sedap gila laa!


p/s ; teringat ayat ni 'u mau straw colour apa?'

3 comments:

  1. saya mau kaler strow yg mengancam! hahaha

    walaupun pic2 tuh cam simple, tp ada penceritaan di sebalik gmbar..

    ReplyDelete
  2. nak straw color yg mengancam? beli sendiri. wakakkaka! thanks :D

    ReplyDelete
  3. waa cam teringin jek nk rasa y0y0 drink tuh..
    dik, nk satuu!!

    ReplyDelete