Another thing that made me STRESSED!
aku xtau mcm mane nak explain. memang agak memanaskan la.
before tu, aku nak tanya korang.
pernahkah org format PC dorang berkali2 dalam hanya 3 minggu?
mesti susah nak carik kan?
tapi kat lab PK senang nak jumpa aktiviti tue.
SANGAT SENANG!
aku sangat panas. yela, xsampai 3minggu aku format pc aku tu.
dah buat hal, xleh bukak langsung. luckily, aku dpt backupkan file dalam pc tu.
but sampai bila nak format je pc tu kan?
xkan sampai hbs SPM kot. >.<
apa yang aku geram, aku dah jaga betol2 pc tu.
sume aku update. xbg membe2 cucuk pendrive kat pc aku, xinstall pape games, cuma install sedikit software seperti Adobe Photoshop, Photoscape, Borland c++, Macromedia director.
sume software yang mmg berguna kan?!
but...
start dari hari khamis lepas aku x dtg sekolah, ada la membe2 aku yg g gne pc ni.
then dgn2 perlahan2nye system pc aku tu jadi lembab.
ada la penjelmaan virus bernama A.Brontok , Forever.exe, Recyler.exe
arghh!
penat la asyik2 kena format kan.
dak2 sebok buat hal sendiri, then aku sebok format pc.
apa yang aku dapat?