nicole

Saturday, May 16, 2009 Pojiegraphy Journal 0 Comments

Nicole Liew?
yeah. let me make u guys clear of it.
actually, aku dah lama kenal die ni.
since form 2 kot. pretty long huh.
well, sjak aku pindah shah alam jarang suda contact2.
aduih, dulu bkn main rapat lg. slalu contact je :)
nway, RINDU KO LA!
biasa la tu, kalo x msg, ka apa ka, tau2 ja.
al maklum la, SPM is around the corner. Tadi aku bkak la account fs, da lame x bkak kan.
aku ternampak la profile dia ni.
so usha2 gambar, apa yg aku lihat?

*same mcm my current skol pnye student,kuat menconteng*

*pastu ayat xleh blah*

*daun terup?wah hebat.*



*mcm ni ke nak spm? :DD*

*pro plak tu*

*pokerface*

you guys rock la, HAHA!

gambar2 yang digrabbed dari album 'student ss' dari dia,
huh? setahu aku ko pun mau spm kan taun ni? tgk gmbr2 mcm rilek ja HAHHAA.
agak terkejut la, ingatkn skola kat kk ni baik&efisyen sgt. mcm St.Michael tu, biasa la Pengetua dia kan top10 kat kk, tp still ada budak2 yg x suka ngan dia. >.<
btw, nicole. goodluck in ur exam ! :)

p/s ; sory curi2 amik gmbr album ko. :D

0 comments: