Mid Year Exam

Wednesday, May 20, 2009 Pojiegraphy Journal 0 Comments

FINALLY!
exam mid year dah pun habes.
setelah, x cukup tido, hidup x terurus, asyik berhadapan dgn BUKU je,
akhirnya dapat gak aku berehat sebentar!
bukan selama-lamanya,
SPM belum habis lagi wehh.
Last paper pagi tadi,
Fundamentals Of Programming
quite susah ohh!
ada soalan aku xdpt jawab,
especially bahagian c++ tapi who cares kan? tinggal nak tunggu result kuar je
time cikgu nak bagi markah tu, mesti budak2 kelas gelabah gile.
btw, thanks to cikgu Husna & cikgu Zura for helping us.
helping apa? biar kelas 5pk saja tau . ngeh

Memandangkan exam dah habis, aku amek la mase cket nak update blog ni. xde la update sangat. just nak ubah template blog ni,aku agak tension dgn template yang lama tu. btw, template baru aku ni xde la gempak sangat. simple je. aku suka gila . HAHA but ada lagi benda nak tambah kat blog aku ni, nampak cm bosan+kosong je.

*my new blog's template*

p/s : will be update more soon

0 comments: