setelah sekian lama tidak mengONLINEkan diri, akhirnya aku dapat jugak update blog ini,
dengan bantuan wireless daripada salah satu tempat lepak dekat plaza masalam.yela, broadband xkne byr lagi! adoiihh
aku update blog ni pun xde pape sgt, sekadar cukup syarat untuk buat new post.
btw, thanks to madam Yazlin kerana memuji blog aku yang cantikk ini! huahua
hari khamis lepas aku x g skolah, then hari jumaat tu aku g skola ,
tapppiiii,
XDA BLAJA LANGSUNG!
mcm dah hbs spm . ohohoh.
pagi tu, dak2 kecoh la. byk sgt problem dak form 5,
then lepas majlis membca yassin di dewan, dak2 form5 kene tahan.
cikgu2 nak cuci telinga cket.
adooiiik!
aku xtau la ape dah jadi ngan budak form5 tahun 2009 ni,
banyak sangat problem!
merempit , merokok dlm tandas, melawan guru, amek gmbr post dlm mespes, xpkai tudung.
entah apa laaah!

so, secara keseluruhannya ni la aktiviti kite orang.








p/s ; cc SMATSA!