jumaat

Sunday, May 24, 2009 Pojiegraphy Journal 6 Comments

setelah sekian lama tidak mengONLINEkan diri, akhirnya aku dapat jugak update blog ini,
dengan bantuan wireless daripada salah satu tempat lepak dekat plaza masalam.yela, broadband xkne byr lagi! adoiihh
aku update blog ni pun xde pape sgt, sekadar cukup syarat untuk buat new post.
btw, thanks to madam Yazlin kerana memuji blog aku yang cantikk ini! huahua
hari khamis lepas aku x g skolah, then hari jumaat tu aku g skola ,
tapppiiii,
XDA BLAJA LANGSUNG!
mcm dah hbs spm . ohohoh.
pagi tu, dak2 kecoh la. byk sgt problem dak form 5,
then lepas majlis membca yassin di dewan, dak2 form5 kene tahan.
cikgu2 nak cuci telinga cket.
adooiiik!
aku xtau la ape dah jadi ngan budak form5 tahun 2009 ni,
banyak sangat problem!
merempit , merokok dlm tandas, melawan guru, amek gmbr post dlm mespes, xpkai tudung.
entah apa laaah!

so, secara keseluruhannya ni la aktiviti kite orang.








p/s ; cc SMATSA!

6 comments:

  1. weh,nama wa kasi bold && LARGEST okay. haha xD i love you pojie. mmuah kt pipi. haha xD

    ReplyDelete
  2. ambik gmbo tak pakai tudung pon salah ek kat skola tuh?? hahah

    ReplyDelete
  3. macam mana cikgu boleh tahu pelajar post gambar tak pakai tudung?mesti cikgu korang pon ada myspace lol,

    ReplyDelete
  4. yazlin ; yes! my bad. i mintak maaf sangat2! I LOVE U LARHH! hahahha, (sory ayat terlebih!) :DD

    ReplyDelete
  5. encik paizul ; reda je la! skola AGAMA kan. ngehh

    ReplyDelete
  6. ssin ; biasalatu! ada budak2 yg kecoh !

    ReplyDelete