im end with HISTORY.

Wednesday, May 13, 2009 Pojiegraphy Journal 2 Comments

harini aku penuh dengan stressed .
sume subjek yang aku x suka.
xpayah la nak mention sume kan, yang paling jelas aku x suka
SEJARAH !
aku memang dah bosan ngan benda ni
nak tau kenapa?
benda ni langsung x berguna buat aku.
buang masa aku je.
gila tension,
dah byk baca, buat latihan n sume.
tapi apa yang aku dapat ?
cuma O
aku x tau la sama ape yang aku study tu x berkat ke ape.
tp masalahnya, aku cuma stuck kat sejarah je.
mungkin ada cikgu from previous skol aku yang dah
'boikot' aku untuk belajar SEJARAH !
besok paper esei untuk sejarah,
reda je la!

2 comments:

  1. do da besh!

    i know u can do it!!

    ReplyDelete
  2. u need strategies sharil.. thats wut study *smart* means..

    ReplyDelete