exam + happy mother's day

Saturday, May 09, 2009 Pojiegraphy Journal 4 Comments

Aku tension gila oh!
aku just amek time utk release tension ni dgn online
dah la isnin ni ada paper,
nak study bm pun agak menyusahkan la.
entah, aku pun xtau ape masalah aku ngan bm ni.
padahal sume ckp, bm ni senang je.
adakah aku pernah buat jahat kat ckgu bm aku time kat St.michael dulu? :(
aku rasa aku x pernah buat jahat kat ckgu bm aku skg ni.
she's totally cool!
aku suka cara dia mengajar.
but, nape susah nak masok otak?
adakah adanya pelesit kat dalam kelas ni.
aku blame fendy bull!
sbb dia slalu buat aku gelak kat dlm kelas espcially kelas bm!
sbb tu xmasok otak

*muka dia mintak kasut!*

*L O's (hasil snap dr fendybull)*

Aku just harap isnin ni aku dpt jawab paper bm dgn ok, espcially bhgian sastera, oh!

btw, aku nak amek peluang untuk ucapkan ,
Happy Mother's Day
dah 2 tahun x celebrate mothers day, yela. since aku pindah skola kat shah alam. manade lagi dpt jumpa ngan mummy aku.
cuma hujung taun je dpt.
hope she'll be just fine there, miss her so much!
>.<
apa2 pun , rindu lah nak jmpe ngan parentsku!

*i love you, mom*

p/s ; doakan aku sukses dlm study!
rindu nak blik kk

4 comments:

  1. u know, during my time la. my best grades in bm was C. i was kinda *CURSED* at writting ~ really. sastera were supposed to be easier for me. bcos that cikgu of mine made us all jawab these stupid questions for like TIMES & it actually made me remembered the anwers.. eventually. i mean i wudnt bother to even read that kisah org asli in the first place coz it just felt like wrong, i dunno.

    i dun even know how i got A1 time SPM dulu but i did. so dont take it too hard. but of cos, u shud read that sometimes. theres plenty of time till SPM. just read it one time is enough. understand it. once is enough. u dont have to hafal these things. theres plenty of other things to concern with so dont go too far with ur bm grades. u'll do good. haha. a pretty nice stupid advice huh?

    & do u know that my teacher was sooo wicked & look kinda like a nyamuk? i dun even know why im telling u this. gud luck smartass ~

    ReplyDelete
  2. I love you too,mom! haha xD weh aku pun ada BM. lepak je weh. x baca pon. baca sejarah je. haha xD btw,good luck hubby. haha eww gelii.. do the best,pojie! :p

    ReplyDelete
  3. lip ; yeahh! you're right. >.<
    lin ; HEHE, jangan lupa cium pipi mama tau! :DD good luck to u too my dear! miss you larh

    ReplyDelete