Aku tension gila oh!
aku just amek time utk release tension ni dgn online
dah la isnin ni ada paper,
nak study bm pun agak menyusahkan la.
entah, aku pun xtau ape masalah aku ngan bm ni.
padahal sume ckp, bm ni senang je.
adakah aku pernah buat jahat kat ckgu bm aku time kat St.michael dulu? :(
aku rasa aku x pernah buat jahat kat ckgu bm aku skg ni.
she's totally cool!
aku suka cara dia mengajar.
but, nape susah nak masok otak?
adakah adanya pelesit kat dalam kelas ni.
aku blame fendy bull!
sbb dia slalu buat aku gelak kat dlm kelas espcially kelas bm!
sbb tu xmasok otak

*muka dia mintak kasut!*

*L O's (hasil snap dr fendybull)*

Aku just harap isnin ni aku dpt jawab paper bm dgn ok, espcially bhgian sastera, oh!

btw, aku nak amek peluang untuk ucapkan ,
Happy Mother's Day
dah 2 tahun x celebrate mothers day, yela. since aku pindah skola kat shah alam. manade lagi dpt jumpa ngan mummy aku.
cuma hujung taun je dpt.
hope she'll be just fine there, miss her so much!
>.<
apa2 pun , rindu lah nak jmpe ngan parentsku!

*i love you, mom*

p/s ; doakan aku sukses dlm study!
rindu nak blik kk