COOL BLOG

Monday, May 25, 2009 Pojiegraphy Journal 5 Comments

NAK TAU SATU STORY X?
semalam kan, kakak aku ajak g minum jap.
die cakap r ada satu minuman ala2 YOYO dekat GIANT, giant kat mane?
carik sendiri!
yela, time tu aku kan baru balik sekolah. memang dalam hati tu nak balik rehat.
penat kan.
pastu, singgah r dekat giant tu.
sekali kakak aku ajak g kedai ni.
nama stall die ni 'cool blog'
hahahaa!
sangat2 kelakar!
minuman die ala2 yoyo, sedap gak r. murah lagi tu,
tapi pearl die kurang cket r. x memuaskan.
uhuhu

random photos ;

*stall yang agak kecik*

*cool blog*


*sempat market*

maybe stall die kecik je because baru bukak kot, lame2 mesti besar. lagi2 kalo stall ni dekat ngan area2 skola, pergggh! MMG UNTUNG LARH!
tapi ..

YOYO TETAP DIHATI!

5 comments:

  1. interestinglah...dimane ye?...

    ReplyDelete
  2. aina ; ada je kat area shah alam. hehehh

    ReplyDelete
  3. chi-bob ; giant yang terletak di shah alam :DD

    ReplyDelete
  4. sya dh mnum ice blog nie..sdap..ske yg mixed oreo.. :)

    ReplyDelete