broadband

Sunday, May 31, 2009 Pojiegraphy Journal 1 Comments


Diri ini dipenuhi dengan rasa KEGERAMAN !
yelah, dah hampir seminggu xdapat melayari INTERNET dengan rasa tenang di rumah. Celcom Broadband memang buat hal ! Dah bayar tu, cepat2 la sambungkan semula. ni banyak songeh lagi. nak pengesahan itu, nak nombor ini, nak bank ape, nak org ape, nak surf ape. bahalol betol. aku hangin gila bila time2 aku nak surf internet tu, broadband plak buat hal. apesal x buat hal time aku exam huh? dapat gak aku focus time exam ! btw, Thanks to my brother yg byk tlg in this matter. sampai skrg aku xdpt online kat umah, terpaksa search wireless signal kat restoran TERKEMUKA !
p/s ; sayang CELCOM! x(

1 comment: