bored monday

Sunday, May 17, 2009 Pojiegraphy Journal 0 Comments

today aku rase mcm malas sangat nak g sekolah. entah, aku pun xtau nape.
mungkin sbb today xde paper kot.
tapi aku tetap paksa diri aku ni utk g skola, kang xpasal2 mama imah marah ag.
pagi td bukan main liat lg aku nak bgun, dah la suasana tu mmg heaven gila.
today, aku rase xde blaja kot.
mase maths td cikgu xmasok, ape lagi. dak2 buat gossip, kutuk sana kutuk sni, dak achievers plak sebok study. hehe,
mase bm cikgu siti aliza masok, die nak bg dak2 clear about soalan novel exam setara.
mase time cikgu siti tu, tbe2 ard ckp dak2 researcher kene pgil cikgu,
aku xsempat nak tgk markah bahagian novel bm aku tu.

dgr2 cite, dak2 debates buat research sampai balik.
betul ke?
thats mean, sume kelas x masuk la.
Fop & Pend.Islam x masuk la
entah, aku mcm takot nak tgk paper Pend Islam aku tu.
sure buat aku stressed je.

0 comments: