06052009

Wednesday, May 06, 2009 Pojiegraphy Journal 4 Comments

aku paksa diri aku untuk update blog aku harini
dengan satu post yang ingin tunjuk rse xpuas hati.
entah. ada benda yang buat aku x puas hati ngan certain dak2 teknik ni.
hari isnin time perhimpunan rasmi, nama some dak 5pk kne panggil kat atas pentas.
okayy, it happens unexpectedly.
aku, ellyn, fendy, farah, ard and amal.
kite org kne bagi tag achievers.
word 'achievers' ni maybe dak2 teksha je kot slalu gunekan.
aku ,ellyn & fendy subjek english. farah subjek science and amal & ard subjek maths
agak bangga la,
tapi yang buat aku x puas hati.
ptg td, mase aku nak g surau.
lalu la kelompok pelajar yang aku langsung x kenal.
dorang ckp dgn suara yang agak tajam menusuk sampai ke lubang telinga aku.
mcm ni ayat die 'eh!budak achievers tu most of them dari vokay kn?'.
aku buat bodoh r, langsung xpandang dorang.
mampos la. ape aku kesah.
for sure, mesti some of dak teknik punye keje la tu.
xpuas hati kan. yela, 'aliran teknik kn sume pndai2'.
kalo dak2 vokey kne declare sbg achievers confirm jadi isu.
soryy la sape yang terasa.
aku malas la nak ckp lebih kn. dah la nxtweek nak exam.

p/s ; 'korang' nak boikot aku? go on. aku x kesah!

4 comments:

  1. bangga per dpt tag tu.. yakin jer diri tu hahah anyway nice pics!!

    ReplyDelete
  2. GOSH ! achievers ? bangga siak kalau dapat pakai tag mcm tu xD nnt lin nk gtaw ah kat cikgu,suruh buat mcm tu! xD boleh la jadi achiever history & physics.

    ReplyDelete
  3. hi shahril. just dropping by. its a one nice blog to read anyway. & cool posts. english achievers huh? have fun kiddo.

    ReplyDelete
  4. rich ; haha. thanks!
    lin ; pergh! mmg sejarah sesuai la jd achievers 100% plak tu. bravoooO!
    lip ; yeah! i duno how come ckgu bole pick aku as english's achievers yeakk.

    ReplyDelete