topup

Saturday, April 25, 2009 Pojiegraphy Journal 0 Comments

nak dijadikan cite la ni,
hari tu. amal suroh aku belikn die topup untuk maxis ,die nak gayut mlm ni.
(kantoi bwk handset).
so, aku dgn murah hati tlg r.
ptg tu, aku blik then singgah jap kedai topup nak beli.
amal dah siap bebel2 kat aku, 'mane topup aku ni?'.
pastu aku dgn rushingnya taip no coupon utk die.
lepas tu, aku send r kat no die.
okay . aku pun agak lega, dah bg die no topup tu,
aku dengan selamba buang coupon. time tu kat dlm kete,
so aku maen campak ja la kat luar.
lepas tu, dlm 30 minutes kemudian
bru amal sms aku,
die ckp no coupon tu xcukup.
aku pun, ape lagi.
dari yang :) pergi x(
kate nak suruh kakak aku patah balik tempat tu semata2 nak carik topup tu, mmg nak mintak kaki kakak aku la kalo camtu.
aku pun redha r,
aku suruh amal tambah no yang ke 14 tu sendiri.
bapak best r.
free2 kalo org dpt coupon tu.
n then bsok pagi, aku ikot kakak aku kuar, then kebetulan kakak aku lalu tempat tu,
aku cuba usha2,
langsung xde.
mmg da xde pon. xkan la benda tu statik je kat sne, mesti la dah menjelajah tempat lain kan.
sumpah panas dowh !

0 comments: