result ; idea's grabbed from ellyn.

Friday, April 24, 2009 Pojiegraphy Journal 3 Comments

got this idea from ellyn's blog,
saje nak post about result. biar sume org tau aku pandai ke x.
huahuahua,
fyi, result untuk ujian bg sekolah kteorg tros kne send kat umah.
bkn suruh parents dtg n amek kat skola.
ada la budak2 yg blik umah tros cek mailbox n then amek result ni.
xnak bagi parents tgk.
aku, awal2 lagi abg aku da amek.
aiyoo,
xpe.
result buknnye teruk sgt pun
huhu, bole2 la

ni hah result kaki blogging ;



dpt 6/18
tapi hari tu ckg ckp aku top 5,
sbb slip ni ikot format jumlah markah, sepatutnye ikot gred purata.
>.<
btw, aku F*CK sejarah owh !
dari dulu sampai skg xpernah lulus.
apesal huh?!
p/s ; there's more to go. Exam setara. GOODLUCK!

3 comments:

  1. apa ni pendidikan islam dapat 7D?ahaks..kena usaha lebih ni..

    ReplyDelete
  2. trust me,I got 100% for my history in this previous exam. I was like OMG! trs meledak nama aku dalam form4.

    ReplyDelete