dreaam

Thursday, April 30, 2009 Pojiegraphy Journal 0 Comments

28042009
aku baru sedar yang time ni aku termimpi something yang agak aneh & pelik .
entah la,
ape yang aku mimpi tu b4 ni pun aku dah pernah mimpi. tapi dah lama laa.
nak tau apa yang aku mimpi pada malam tu?
aku mimpi, kau dtg jumpa aku sehari b4 aku exam .
kau dtg, bagi aku semangat untuk aku.
terutamanya subjek mathematics, sbb b4 ni kau pernah hadiahkn aku something yang berkaitan dengan mathematics.
kau pun tau yang aku lemah mathematics.
lepas tu, kita sembang2 .
yang aku pelik tu, lokasi aku berjumpa dengan kau ialah waterfront,KK.
apakah maksudnya itu? atau sekadar mimpi saja?
apa yang menarik perhatian aku dlm mimpi tu ialah,
kau hadiahkn aku gula2 'mentos' .
yang sebelum ni menjadi benda yang paling berharga.

huhuhu,
then sampai kat sekolah, aku masih tertanya2,
aku rasa seolah2 xde pape yg berlaku between us

apa motif mimpi tu?
adakah ada sedikit harapan untuk kita?

p/s ; siapa 'kau' tu? biarlah aku saja yang tau.

0 comments: