:)

Sunday, April 12, 2009 Pojiegraphy Journal 1 Comments

dah lama x post abt skul kan.
agak la.
huhu,
well. khamis lepas. kteorg kali ni pj la.
slalunye ckg azhar xde, so xjd la pj.
haritu kteorg main bola tampar,siap ckg turun padang ag.
bt, lama2 ckg mcm agak bosan.
yela, dak2 asyk maen service je. service pun belom tau nak lepas.
ble ckgu blah, then dak2 main
bola tampar biase2 je,
just main pas2.
aku pun agak sakit dada.
maklum la kurang sukan.
hekhek

*gelanggang basketball*

*achievers lepak*

*ily,bestie*
*amal hot*

*bullfendy*

*umie buat muke*

*ellyn maket bola*


*dikepit*

Thank GOD!

ada gak benda yg cheers aku up :) . hmm, well. ellyn asyk usha muke aku je. if aku nanges ke x. xleh blah. i did mentioned dkat dorang yg aku nak close account, dorang mcm blurr cket.bt now, aku xjadi la. xkan dsebabkan benda kecik je aku nak close blog ni kan? jgn harap! :)

ptg tu, aku uat research utk dak2 debates. dpt gak online, tp mmg penat & ngantok kaw2 pnye. smpikn ellyn ingat aku nanges, sbb mata aku kelihatan sdkit merah. ngeeh.

1 comment: