mimpi?

Monday, March 16, 2009 Pojiegraphy Journal 3 Comments

15/march/2009
semalam agak la pelik.
time ptg tu, aku bantai tdo dari kol 2 smpi 6 ptg.
dalam sebelum aku terjaga dari tadi, aku termimpi camera dslr OLYMPUS E-510
bila bangun tu, aku agak blur.
pasal apa aku mimpi benda tu,
adakah aku akan memiliki benda tu, atau ada lagi benda lain.

:)
biar pelik tapi aku tetap suka.
buahaha!
cuti 1 minggu ni, mungkin keja aku cuma tido , makan, study ,
tu ja la. kalo kat kk, for sure tiap2 hari aku g merayau smpi x ingat dunia.
dgn sape lagi, kalo bukan kucing kesayangan aku.
kan kan? :)


p/s ; miss you lah !

3 comments:

  1. 1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Air Jordan and Nike Dunk we provide in 24 hours.
    2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered Nike Air Jordan shoes and Nike Dunk shoes are delivered to you in good shape as fast as possible.
    3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Air Jordan shoes and Nike Dunk shoes ranging from 1 to 23 according to what you request.
    4、We have the first-rate after-sale service , in case that the Jordan Shoes and Nike Dunk shoes products that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week. Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows.

    Our Jordan Shoes:

    Air Jordan 1
    Air Jordan 2
    Air Jordan 3
    Air Jordan 4
    Air Jordan 5
    Air Jordan 6
    Air Jordan 7
    Air Jordan 8
    Air Jordan 9
    Air Jordan 10
    Air Jordan 11
    Air Jordan 12
    Air Jordan 13
    Air Jordan 14
    Air Jordan 15
    Air Jordan 16
    Air Jordan 17
    Air Jordan 18
    Air Jordan 19
    Air Jordan 20
    Air Jordan 21
    Air Jordan 22
    Air Jordan 23
    Jordan 1
    Jordan 2
    Jordan 3
    Jordan 4
    Jordan 5
    Jordan 6
    Jordan 7
    Jordan 8
    Jordan 9
    Jordan 10
    Jordan 11
    Jordan 12
    Jordan 13
    Jordan 14
    Jordan 15
    Jordan 16
    Jordan 17
    Jordan 18
    Jordan 19
    Jordan 20
    Jordan 21
    Jordan 22
    Jordan 23

    ReplyDelete