15/march/2009
semalam agak la pelik.
time ptg tu, aku bantai tdo dari kol 2 smpi 6 ptg.
dalam sebelum aku terjaga dari tadi, aku termimpi camera dslr OLYMPUS E-510
bila bangun tu, aku agak blur.
pasal apa aku mimpi benda tu,
adakah aku akan memiliki benda tu, atau ada lagi benda lain.

:)
biar pelik tapi aku tetap suka.
buahaha!
cuti 1 minggu ni, mungkin keja aku cuma tido , makan, study ,
tu ja la. kalo kat kk, for sure tiap2 hari aku g merayau smpi x ingat dunia.
dgn sape lagi, kalo bukan kucing kesayangan aku.
kan kan? :)


p/s ; miss you lah !