into art & design course :)

Wednesday, March 18, 2009 Pojiegraphy Journal 2 Comments

entah , aku rasa course ni mcm best je.
yelaaa, tau la. bkn nak best ke atau x.
tp minat tu da ada, ape lagi.
benda ni bkn kne fkir byk pun,
dulu aku pernah tny ckgu afifah (cikgu praktikal subj BI) ,

aku ; cikgu ! ape tu kos masscom?
cikgu ; kos ni lebih kpd broadcasting.
aku ; ohhh, art & design plak?
cikgu ; kos ni agak best , dak2 die stylish.

bila dgr perkataan 'stylish' tu, mesti FUN. kan? kan?
lagi satu, kos ni xpayah la nak pening2 dgn coding lagi.
mcm kos programming tu.
>.<

menarik kan?

programming buat aku pening je.
PDT tu boleh la lagi, minat cket ngan html stuff. tapi FOP tu, mmg susah tahap gaban.
entah la, sape yg amek programming tu, mmg terrer la :D

mungkin amek programming ni sampai FORM 5 ja la ,

COMPUTER PROGRAMMING :)

2 comments: