hampirdisambarpetir

Friday, March 27, 2009 Pojiegraphy Journal 4 Comments

nak dijadikan cite, huhu.
ptg tadi. hujan lebat gilaaaaa. duh!
so, kakak aku singgah la gerai . nak beli kuih jap.
bile da smpi umahh tu.
mcm biasa, gate kiteorg bukan auto pnye,
so aku terpaksa la kuar & bukak pagar, dgn hujan lebat gila, angin kuat, n then apa lagi, bju bsah gilee laa.
aiyoooo, manyak susaaah woo.
>.<
aku kuar dr keta,
then bru nak sentuh gate je,
petir hampir2 nak nyambar aku.
yelaa, ligthning tu mmg terang gila.
then bentuk petir tu mmgg terang & jelas sgt2.
apa lagi bunyi petir tu, pergh! mcm nak pecah gegendang telinga aku.
time tu aku xtau nak watpe, aku dok tekeras kat dpan pintu pagar tu,
pergh ! kalo aku mati time tu gak aku mati kne sambar petirr.
after petir tu dah xde, aku lari masuk kete balik.
agak menggigil gak r,
kebetulan pintu gate tu berdekatan dgn pokok.
duh !
mmg TRAUMA >.<

4 comments:

  1. HAHA, skodeng makcek kantin mandi kot. bahahha!

    ReplyDelete
  2. pe da tuh ler p lagi SKODENG makcek kantin tgh mandi mwuhahha!

    ReplyDelete
  3. ekekekeke. silap ! bkn skodeng, tp terskodeng.

    ReplyDelete