firhan

Friday, March 27, 2009 Pojiegraphy Journal 2 Comments

aiyooo, firhan skg dkat kk.
die ikot kakak ipar aku g kg beufort.
>.<>
pagi semalam ( jumaat) , dorang tros ikot kakak aku hantar aku g skola.
yela,
flight kan kol 10, so xkan kakak aku nak balek umah ag.
sblm masok skola tu, bdak ni sempat lagi salam tgn aku, hehe.
comel plak.
pastu, aku lewat smpi sekolah plak. pgwas siap tahan aku lagi. duh !
naseb baik time tu ada perjumpaan utk umah sukan, so dpt gak escape.
kang ada spotcek, xpasal2 brg2 aku kne rampas.
>.<
pastu dorang firhan g tmpt kakak aku kat uitm, nak jmpe jap b4 g airport.
huhu.
dgr cite, bdk ni xnak lepas kakak aku time tu. hekhek.
best lo, dpt balik kk. jmpa famili kat sana
aiyoo, jeles btol !
kemungkinan dorang lama kat sna,
mungkin 2 minggu, mungkin juga 1 bulan lebih.
saket demam la org kat sni >.<
bila da smpi kk, mak aku ckp c firhan ni pandai.
siap salam tgn lagi.
yg x best tu, xdpt celebrate hrjadi dak ni kat shah alam
huhu.
7 april ni kan dia da masuk 2 tahun.
uhuuuu,

2 comments: