compok || ? c(:

Monday, March 02, 2009 Pojiegraphy Journal 4 Comments

begini cite die. pagi td aku x g skola, kete rosak. >.<
mekanik dtg pun dlm kol 11.
pergh! da lambat da. so aku ikot la kakak aku g opis die, dpt gak lepak & on9 kat sne.
xla aku keboringan kat umah. ngee. ptg tu, kakak aku g jmpe membe die dkat kafe kat tasik shah alam tu. so , aku just lepak2 la dekat sne. cuci2 mata jap. dr kol 5 smpi kol 7 ptg.
agak lama, tapi nasib ada something yg temankan aku.
nak tau apa?


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





ni hah ! yg temankn aku kat tasik tu.bukan maen manja lagi kucing ni. teringat aku kat compok. ngee. tp compok lg manja dr kucing ni. bluek! :) miss you compok.

p/s ; kucing tu nak apply jadi skandal aku. bole kan compok? hekhekhek. (:


4 comments: