school's episode.

Thursday, February 05, 2009 Pojiegraphy Journal 2 Comments

kali ni, aku just bagi tgk gmbr2 kat sekolah .
HAHA.
xtau nak post apa, yang penting aku da update blog ni.
mcm biasa before form 4 masok nnt, semua senior kena la struggle nak cantikkan kelas.
utk 5PK, entah la camne.
ellyn yang manage bahagian keceriaan ni, so dia pilih tema RETRO
haha.
entah la if mama imah trime ke x, lgpun 13feb ni dia da balek. >.< size="5">photos ;



*fendi buat aksi pondan dia lagi* haha






*makan before kelas ptg start*

ohya! lupa nak inform.
tahun ni ada 2 orang budak baru masuk kos PK.
satu budak dari setapak & 1 lagi dari balik pulau.
amek kos PK gak kat sne.

yang satu ni, Harith nme nye.
muka sejibik cam nizar dulu
tapi nizar dah pindah, perangai pun agak sme la.
entah, jujur cakap. he's too bored for us.
xtau la . spoil!
nme 5pk naik pentas sbb dia la.
&
the other is Azri Sufian
die ni bole tahan gak dlm it.
:)
perangai ok.
boleh join r geng2 kteorg

random photos ;

*azri sufian new pk's student*


2 comments:

  1. handsome azri sufian. kim salam. hahaha :P

    ReplyDelete
  2. waahh azri sufian...
    saya nak kenal! nak kenal!
    hello abg azri sufian.
    hehehehe ;ppp

    ReplyDelete