lab.

Monday, February 16, 2009 Pojiegraphy Journal 2 Comments

tension gile pendrive xleh bukak dlm erti kata lain rosak. mcm sial!
dah la keja skola aku kat dalam pendrive tu, gambar2 kelas berlambak dlm tu.
naseb baik html project aku da hantar kat cekgu. >.<
aku bru guna setengah gigabyte je pendrive tu, dah rosak.
sumpah panas!.

pagi tadi aku lambat dtg skolah, pergh! depan2 gate kne tahan ngan pak guard tu, cekgu siap tgu kat depan lagi nak buat spotcheck.
naseb baik aku simpan hp aku kat dlm keta, kalo aku bwak.. ape lg. kne rampas r.

hari ni juga last day Puan Azryna relief kelas FOP bg 5pk, jumaat ni mama imah dah dtg.
dak2 kelas semangat gile.
biase la, rindu kat mama imah. ngee.



sambil buat latihan MS-DOS, sempat gak online & update blog.
mcm la xkenal dengan penagih blog ni. >.<

2 comments: