can't wait for a junior comers.

Thursday, February 19, 2009 Pojiegraphy Journal 5 Comments


haha. :)
macam biasa, semua dak f5 x sabar2 tgu dak f4 masok.
entah la, this year agak lambat sket.
dulu f4 masok dlm bulan januari, but taon ni dlm bulan febuari.
hekhek.
but, taun ni agak payah la.
dak SKM pun nak masok teksha, terpaksa g temu duga & buat ujian sebelum dpt masok teksha.
pergh! khamis lalu 200 calon yg nak masok teksha amek kos SKM.
btw, junior masok dlm febuari 23.
:)

sure 1/2 form5 akan busy, n then yang x terlibat tu. maybe pg buat lawatan.
xsabar nak mencapap.
huahuahua!

fyi, kos pk taon ni majoriti pompuan.
:)
agak best la.
ngehngeh.
jgn je majoriti mcm mama bosch.
kang excited plak mama bosch nak tubuhkan community bosch di teksha.
HUAHUAHUA.




5 comments:

  1. x sbw2 nak tunggu junior sbb dak2 senior mau buli junior kan
    ish ish ish
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. ramai mao masuk teksha sbb ada si POJIE. siap lah. btimbun surat secret admirer. hahaha.

    ReplyDelete
  3. haha
    taun dpan aku nak masuk sini gak la
    tapi abe pojie dah klua la plak next year
    hurmmm

    ReplyDelete
  4. tajal? haha! pojie kan hot, sure suke junior masuk kan? kan? kan?

    ReplyDelete