Thursday, January 29, 2009 Pojiegraphy Journal 2 Comments

tadi aku sempat sembang ngan bekas cikgu praktikal mengajar subjek BI kat skola aku.
fyi, cikgu ni sporting gile. siap bole pkai handset lagi time kelas die.
aku ingat ade time die suro kiteorang buat drama pendek. aku ngan acap siap kuarkan handset real ag.
kmi gne handst aku ngan amal [3310] paling mahal. yang aku xleh trime tu, acap siap maen baling2 lagi handset amal tu. tau la handset ratu longkang tu mahal.
bosch x gune handst mahal2, yang penting dapat buat bisnes. bisnes ape, biar aku ngan dorang je tau.
btw, rindu gila kat cekgu pipa. bila nak dtg teksha lagi? dtg la time birthday cekgu. dapat gak baling2 serbuk kunyit lagi. bia kelas pk maken famous. muahaha!

aku ingat lagi time birthday daei & fendi tu kte org sempat lagi buat parti liar.
HAHA.
:)
but time daei tu, just maen tepung & telur je.
tapiii time fendi tu
.
.
.
.
.
.
.

siap maen baling telur,tepung, & serbuk kunyit
perh. bau busuk die mmg mengancam.
nk hmpir 3 minggu bru hilang.
time tu kelas pk mmg kne kutuk kaw2 la oleh dak kos lain.
lagi2 cekgu xde mood nk masok kelas.
so, baek maen baling2 lagi , cekgu x lah masok kelas. bluek!

pictures ;

*time birthday daei.*
(time birthday fendy, xsempat amek. sbb cekgu da dtg sebelum kte org blah)
>.<

2 comments:

  1. hahhh. best gila kau. arghhh, nyesal2 xmohon teknik dolu2. huhuhh. terpaksa ikut kemahuan ibubapak. yeah.! (anak yg taat. xmasal. hah.)

    ReplyDelete
  2. teacher teacher. hari jadi saya 13 february. jom dating! :DDD

    ReplyDelete