online at shcool's lab. x(

Wednesday, January 21, 2009 Pojiegraphy Journal 1 Comments

Khamis ni aku sempat gak menyemak kat dalam jendela dunia SMTSA --> ala. lab sekolah lah! dapat gak online jap. ngee. tu pun tenet lembab gilaa. x(
tapi xpe la, yang penting dapat update blog. btw, aku okay2 je so far. cuma agak tension & penat. ye la kelas dari pagi sampai ke petang (pukul 5pm) x ke penat sampai petang tu. kalah office hours. duh ! borrrinnnnngggg.
aku terpaksa nak buat project html, siapkan assestment yang hilang disebabkan virus cinta yang melarat kat dalam computer aku kat skola ni.. bull*

aku skg tengah mengejar masa nak siapkan project html ni. aku buat tentang secret recipe. so, kena la buat webpage untuk secret recipe. kene search information through online. nak bermain dengan code html. gila pening !

mungkin cuti raya cina ni aku dapat menghabiskan masaku dengan online!online!online je la!. x)
xsabar nak update blog aku!

p/s ; Yazlin. skg ni aku tengah couple ngan ellyn. couple dalam kelas saja ok. c(:
(couple=besties)

1 comment:

  1. weh! nama aku tu kasi warna² sket and besar lagi okay! lepas tu bold-kan taw! underline sekali.
    hahahaha xD

    ReplyDelete