malam tu flight aku pkl 8 malam. so aku sampai kat airport dalam pkl 7 lebih.
gerak dari umah kol 6, sebab nak g carik Kopi Tenom jap. nak cuba suro ckgu aku try.
uhuhu.

mak & ayah aku yang hantar aku kat airport,
sampai ja, teros aku g check in.
fuh ! barisan panjang gila. sampai 4 pintu untuk flight AK 5115.





lepas da nak boarding tue, aku sempat salam ayah & mak aku.
agak terharu gak la ,
macam nak pelok ja dorang. xnak bagi lepas.
dah la x jumpa untuk setahun. belom tau lagi dorang dpt melawat aku kat shah alam ka x.
ya la. busy ja.
:(

dah boarding tu, aku sempat lagi minom yoyo.
dikirim dari orang istimewa.
:(
dah nak masok gate tue,
compok call aku.

lagi aku berat hati nak balik bila dengar suara dia tu.
hukhuk


akhirnya aku sampai kat KL dalam pkl 11 lebih. flight agak lambat tadi. entah. jammed kot jalan tu.
bangang tol !
aku sampai kat airport ja, kakak aku kata aku maken gemok !
duh ! besarnya perubahan aku , baru x jumpa 2 minggu camtu, dia da kata aku makin gemok.
apa lagi kalau aku setahun lagi kat kk.
aiyooo.
aku penat, badan aku lemah , aku selesma.
tapi aku malas nak gtau orang.
:(
aku just diamkan diri.
kitaorang sampai umah dlm kol 2 camtu.
sebab singgah mamam lagi kat jalan besar.

bila aku sampai kat umah, aku rasa janggal sangat.
sunyi sepi.
xda suara mak & ayah aku panggil.
xda suara adik ngan abg aku panggil.
:(

aku rindu suasana rumah kat kk .

pagi tu aku bangun awal.
dalam kol 6, sebab kakak aku bawak g opis dia.
ni hah

Shah Alam , Selangor.

opis kakak aku , sempat lagi nak on9 n update blog. ;



p/s ;
aku rindu suasana KK, pkl 7am dah cerah tapi kat Shah alam ni , pkl 7am masi gelap semacam. :(