Hari Pertama Sekolah.

Thursday, January 15, 2009 Pojiegraphy Journal 2 Comments

/ Teknik Shah Alam /

huh! lama x jumpa. kan?kan?
biasa la. aku da start masok skola ni agak busy n xde chance nak online langsung.
hm, aku dpat kongsi something kat korang ni pun sebab aku ada benda nak carik kat internet ni. tuk html project aku.
hari pertama? hm.
macam biasa. sume budak xcited nak showw off.
termasok aku. bluek! haha.
xda pape yg berubah, n skg, semua senior da xda.
so apa lagi, parti liar sudah bermula!
haha.
hari pertama, xda belaja.
just lepak kat dalam kelas. buat bodoh. jual gossip.
random photos ;
Add Image


ni hah keadaan stor yang aku slalu lepak. btw, taon ni stay kelas sama. yeah! ada carpet. ada stor. senang nak cas hanpon. kan?kan? HAHA





omg! ellyn, 1st day da tido dalam kelas. ape cite ni? x)
[aku candid time dia tido]
jengjengjeng



2 comments:

  1. eh lawa la beg skola dlm gmbar 1st tu.. lawa sgt2. pojie nye ke? :)

    ReplyDelete
  2. stor mcm kandang :@)

    word verification-corke

    ReplyDelete