hangout.

Saturday, January 31, 2009 Pojiegraphy Journal 5 Comments

akhirnya dapat gak aku kuar dari penjara remaja. >.<
dapat gak lepak2 .
for sure, kk & kl mmg diffrent gila.
masa terhad
semua terhad.
penat gila gila gila babenk.
tapi kali ni, kuar pagi plak.
awal gile.
x(

1st aku just lepak kat klcc ngan my sister ,
photos ;







dalam pukul 12 camtu, bro helmi temankan aku kat klcc.
sambil tu borak , maen slr die jap.
then otw nak g lepak minom, tbe2 terserempak acap ngan member die.
agak bengang, dah r aku msg die byk kali. tp x reply2. [tuka nombo x gtau] >.<
after that, just lepak kat foodcourt. smbil tunggu ellynn.
lepak punya lepak, hujan lebat plak.
nak tunggu ellyn tu, sumpah mcm tunggu rm1juta jatuh.
lambat gile . ahaks.
after tu, aku tunggu ellyn kat nandos.
die sampai dengan muke tersengih .
after that, we cari cakes 4 her hammy .
bluek! susah nak carik plak.
duh.
hmpr sume bakery dah carik.

[aku xleh lupa insiden time amek gambar cupcakes ni]
aku & ellyn snap gmbr ni, then hammy kat blakang plak time tu.
ahaha.
kelakar gila.
after that, we go lepak kat kfc.
then ellyn's hammy dtg,
dorang 'gadoh'.
aku punye maen lama tunggu die. perh.
siap bole makan ag.
semua staff die x bwak. termasok handset.
susah nak contact.
>.<


before balik tu, kteorg dapat free minom starbucks.
thats mean, aku merugikan pihak yahudi r.
dapat minom free produk die.
[bende xharam plak]

ellyn's pose ;


mine ;


klaka gile, kat dlm train pun sempat snap gmbr.
whoring plak tu. :)
btw, agak fun la kua ngan ellyn, eventhough tpkse tgu die .
aku smpi kat kl sentral dlm 7.++ .
then smpi kat umah dlm 9.++
penat gila >.<
btw, ellyn. im so sorry.
ur picture ngan hammy i terdelete. :(
too bad !
im so sorry.
lagi2 my favourite picture u ngan ur hammy tu.
so sorryy.

5 comments:

  1. what?! terdelete? sedey gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

    ReplyDelete
  2. :(( aah.
    too bad! bru nak simpan weyyyh.

    ReplyDelete
  3. hah. lupa nk kutuk.
    POJIE PENDEK!!!
    haha ;ppppp

    ReplyDelete