bosan.

Wednesday, January 28, 2009 Pojiegraphy Journal 2 Comments

hari sekolah makin hampir tiba.
semangat entah kemana.
cuti pun x bermakna sgt. entahla. aku xtau apa feeling aku dpt ni.
well, slalu if cuti tu la time untuk happy2 gila baby. mungkin rasa empty tu mmg ada.
jauh ngan family disabah.lg2 si compok tu. bru 1 bulan x jumpa dah rindu gila x
bila la dapat jumpa lagi.
xkan mau jumpa dalam mimpi balik2 ja? .
huhu.
spjg cuti cny ni. aku cuba manfaatkan masa untuk berehat. lepas cuti nnt sure penat. semua benda semakin rumit
lagi2 dengan projek yg entah dimana n bila mau settle kan.
kang skola nnt terkejar2 nak siapkan.
macam biasa.
harini aku g buang tension kat opis kakak.
daripada dok umah. baik jalan2.
mana la tau dpt juga ruang cket.
drpd kat umah tu. diri macam seekor anak kucing yang kena kurung.
aku nak juga happy mcm member aku yang slalu dpt kebebasan nak pegi mana ja.
bukan cam aku ni.
RUMAH.
itu ja la pekataan yang sesuai.
dah dah.
aku merindukan mu wahai compok.

2 comments:

  1. npe blog pojie skg sume emosional je ni.hehe. pojie u s.alam sect bpe? i slalu turun s.alam. hehe

    ReplyDelete
  2. huahua. shah alam ? slalu turn sec bpe?

    ReplyDelete