waterworld , KK.

Monday, December 15, 2008 Pojiegraphy Journal 3 Comments

hari ni (hari isnin) , abg aku plan nak g waterworld before dia balik shah alam. but 1st2 plan cuma nak pegi ngan isteri dia ngan firhan, but tiba2 tiga org ni nyebok plak. ngehngeh.
yea la, aku pun da lama x pegi tempat ni. huhuhu. plan nk g ngan dorang susanna . but abg aku ajak dulu, pegi je la. ngeee. :)
bila sampai tu, agak excited la nak tgk ape yang baru ada kat sana tu. hikhik.

dalam perjalanan tu, nampak gak gerai makanan. xsempat nak g tgk apa yang ada kat sana tu. bluekkk!



ni hah area restoran terapung seafood. ngehngeh,


akhirnya sampai juga..
ingat ! dulu entrace fee murah ja, rm5 in weekdays . but skg da rm10.
perh ! mahal gile. bukannya best sgt pon actuallyy .









opsss ! seluar tu! ngehhh. :) tau2 je la erkkk.
hari mmg best, xde tensen nak buat keje ke apee. just enjoy. tapi tempat tu agak bosan la, sbb cket je permainan yang disediakan. duh!
plus, aku jumpa ramai smsm student. dorang roger, aldo , jessie , n also my cousin mielna. ngee.
aku just buat2 x kenal la. (jahat kan aku?). haha.
dah dorang xnak tego, baik xyah tego. but mielna tego aku dari awal lagi aku masok kat pintu gate tu. :)
rindu plak nk gurau2 ngan dia tu..
blueekkkk !

3 comments:

  1. besh.
    mandi manda.
    lama x buat akt swimming.

    [cam kenal je suar tu..lalalala~]

    ReplyDelete