Tahun baru da nak dekat ,
tinggal 2 hari ja lagi.
semua orang tengah prepare nak sambut tahun baru .
beli bunga api , baju baru , buat makan malam / BBQ , lawat saudara , gelak ketawa .
tapi aku ..
cuma busy cuba untuk menghappykan diri ja.
1st januari da nak blah g shah alam dah!.
aku xdpt jumpa family aku , si dia , kawan aku , semua lah!
rasanya tiap2 nak tahun baru , aku excited gila nak kuar ngan member,
g celebrate new year tu . tengok bunga api pada tepat jam 12.00 pagi (1st januari)
tapi aku xdpat rasakan itu semua untuk tahun ni.
walaupun aku menyambut tahun baru ngan seseorang , tetapi aku tetap rasa berat hati nak balik shah alam
entah la.
aku rasa aku x enjoy langsung kat shah alam , aku nak freedom.
aku nak enjoy sambil study.
aku xnak tension ++ aku spm taon depaan.

aku nak parents aku ada pada saat aku nak menghadapi peperiksaan spm atau setiap kali aku belajar.
entah la, mungkin ini suatu ujian buat seorang remaja .
aku rindu nenek&datuk aku,
slalu asal nak new year ja .
diorang pasti ajak aku g makan2, g beli barang , g umah saudara.
tapi sekarang da xda da .
x(
perubahan sangat ketara .

so kepada semua , enjoy2 juga .
tapi beringat la kepada yang tengah tension2 spt aku ni.

SELAMAT TAHUN BARU / MAAL HIJRAH