[Selangkah ke 2009]

argh ! akhirnya aku da sampai ke penghujung bulan bagi tahun 2008.
entah la, aku rasa macam berat hati nak tinggalkan tahun 2008 ini, sebab ini lah tahun yang paling bermakna bagi aku. disini aku belajar tentang kehidupan, kesusahan, persahabatan, hubungan , penderitaan, & disni la aku tau segala-galanya. biarlah aku saja yang tau apa berlaku sepanjang tahun 2008 ini, tahun ni la aku mengenali siapa sebenarnya adik beradik ku ni, tahun ni juga aku mengenali si dia . tahun ni juga aku mengenali siapa sahabat sebenar aku.
memang berat nak tinggalkan tahun 2008 ni, masa berlalu begitu cepat & sekelip mata. kan seronok kalau kita boleh memutarkan masa x kira masa depan atau masa lalu.
walau apa pun, aku kena la fikir logik. mustahil la kita dapat memutarkan masa.
aku just perlu sabar, 1 bulan lagi aku akan kembali memakai pakaian seragam sekolah, beg sekolah, membawa buku-buku sekolah, pakai kasut sekolah, pakai seluar sekolah. !

dan yang pasti, tahun depan aku akan menghadapi peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).
aku akan lebih menumpukan perhatian kepada buku-buku, matapelajaran-matapelajaran seperti Bahasa Melayu, English Language,Mathematics,Science,Sejarah,Pendidikan Islam,Fundamentals Of Programming , & Programming and Development Tools.

dan inilah teman yang sentiasa akan menemani aku untuk persediaan menghadapi peperiksaan.
:')


omg ! daripada aku upsr, pergilah pmr n akhir sekali spm. Masa terlalu cepat berlalu !

dan yang pasti , aku akan sentiasa mengingati semua kenangan semasa berada dalam tahun 2008 !

:)