sahabat sejati.

Thursday, December 04, 2008 Pojiegraphy Journal 2 Comments

this morning i got 1 message from susanna. she ask me to go hang out with amelia & collin. wow! sounds really2 fun. then aku suro la susan ajak natalie n noemi skali. ye la, lagi meriah kan?kan?
hm, btw, susanna, collin, amelia, noemi, natalie ni kawan baik aku since skola rendah lagi. tengok ! aku pun ada sahabat juga la. :)
aku pun pergi la jumpa, lagi2 susanna janji nk blanja aku soto. yesh! x sabar plak.
aku smpi kat donggongon around pkl 11.18am, wah! dorang sume da lama tunggu aku d library, sori my dear, agak lambat cket. hikhikhik.
after jumpa tu, ada satu benda yang aku sedar.
nak tau apa? dorang still org yang sama dari dulu. langsung x berubah, kecuali perubahan fizikal la. ngeeh!
the way dorang buat lawak, the way dorang layan aku, the way dorang jalan sama2, wah!
tu yang buat aku happy.
bukan mcm member aku yang lain tu, truly changed. bukan semua la, but some of them.

after makan tu,
kitaorg g kk, by bus. omg! dkat tgh2 jalan raya tu sempat lagi dorang bawak aku gelak2. hampir di hempap kereta. ngeh. ape da dorang nii. :)
we sampai kat kk, n jalan2 cuci mata kat centre point. ngee.agak senyap la tempat tu, biase la. semua tengah busy. :) actually we mau tgk movie, aku nak bagi dorang rasa camne suasana tgk quarantine tu, sure best kan? haha.
but, when the pekerja nampak one of my fren, amelia. then dia ask kitaorg,
'umur brapa ni? ' then aku nak ja jawab 18 tahun, but bila tgk si amelia tu, alarrh. ketot sgt la. ngeee.
so x dpt la tgk. duh!
agak tension, so we plan g lepak kat waterfront ja. time panas2 tu, ala ada gak tempat nak berteduh la. jangan risau, kami xkan hitam (ek eleh, padahal mmg da hitam pun)


*sayang sama susanna <3








after lepak2 kat waterfront tu, kitaorg plan nk g growball dulu . nak bergumbira jap. ngeh!
aku sempat snap pemandangan kk dari atas growball. agak nice jugak arh. hikhikhik.



for sure, game lumba kereta ni xketinggalan. da lama kitaorg xmaen benda ni , jerit sama2, tolak sama2, gelak sama2. :)
rindu gila dkat dorang ni, duh!


& we went for a karoake kbox. hikhik. thats why ptg tu hujan . duh!
mungkin tu sbb our voice kali, erk! aku x nyanyi la, aku mana la pandai menyanyi, ehekess!


yeah! after tu, collin blanja we all ice cream sundae, :)
bila makan ice cream sundae tu, aku teringat kat seseorang. duh!
imissyousomuch comel! :)


hah! ni part paling susah, duh! siapa brani snap pic camni dpan semua org? tau tak!
time kitaorg snap pic kat bawah ni, semua org kat sana time tu x habes2 usha kita org. ntah apa la, nk snap pic pun x leh ka? hesh!
pelik betol aku ngan org2 kat sana time tu. nak ja aku ckp, 'ni sesi fotografi la!.
kami ni artis. nak autograf tak?!' HAHAHA!

look! its yoyo again. ngeee. kan aku da kata, if aku hang out, yoyo tetap ada la. hahaha!

then dalam pkl 4 camtu, amelia kena balik. because ada hal mustahak. hikhik. so we gerak balik dlm pkl 4 lebih. ok gak, sbb hujan da nk turun. :) aku sampai umah dlm pkl 5 lebih.
kitaorg balik by bus, bila aku tgk dorang sume time dlm bus tu. huh! semua buat muka masam kepenatan. ngeh! sian korang. sape suro awal2 hyper sgt. hikhik. btw, i miss you guys so much lorh ! duh,
lain kali hang out lagi erkk. ngeehe.
i love my besties so much !

2 comments:

  1. Jeles ouh ngn pojie!
    bes dpt kwn cmni..
    ngee~!! (:

    ReplyDelete
  2. wehhhhhhhhh!
    ko artis ke ?
    nyanyi pon sampai hujan satu sabah tuh!
    HAHA xD

    weee susanna dpt pelok pojie!
    NAK PELOK!NAK PELOK!
    yummy..
    (wth!) HAHA

    ReplyDelete