tag.tag.tag.

Sunday, December 14, 2008 Pojiegraphy Journal 2 Comments

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?in no particular order,-Allah-My family-compok <3-my>

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?yoyo choclate pearl , topup rm10 digi , aiskrim lime

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?tempat? hanya si compok saja yang tao. kang dtg plak paparaziii nanti. duh!

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?im not going to tell u guys, but im sure. our relationship will never ends :')

5. Adakah anda dilamun cinta?perhaps.

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?senario cafe,

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?ntah. rasanya x pernah la.

8. Apakah nama penuh kamu?Mohd.Shahril.Fawzy.

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?x perlu jawab. u knw the truth answer rite? huh!

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?ALLAH.

11.Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?in no particular order:-susanna-collin-amelia-vee-natalie-noemi-jason-haryz.

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?machine yang tolong.

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?hawaaiiiiiiiiiiii !

14. Pelukan atau ciuman?semua nak .

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.blah . blah . blah . blah . blah . eh! cukup 5 kan? dah. g main jauh2. :))

16. 8 perkara yang amat saya gilai-gambar-musik-computer-camera-yoyo-online-geget kucing.-love ;)

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan-hye,-good-morning-sayang.-suda-bekpes-ka-blom?

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.xda dalam otak!

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.currently:
fall for you - 2ndhand serenade
when im with you - fabers drive
merindukanmu - d'masiv
disini untukmu - ungu
aku punya kamu - faizal tahir
touch my hand - david archuleta
crush - david archuleta
shake it -metro station
touch my hand - david archuleta
disenchanted - My chemical romance

19. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu-trying to love my loved ones.
-do thinks before act
-jangan buat benda last2 minute
-naik bus.
-when you fall in love, make sure it's true love. ;)
-bersyukur dgn apa yg anda dpt.jgn asyik merungut.
-sentiasa senyum!
-hargai keluarga tersyg dan kwn2 sejati.
20. 8 orang untuk di tag
-akusiktauk
-yazlin
-ellyn
-ssin
-qiko
-Aina .A
-huda.
-Ash.shira

p/s ; kalo korang nampak tag aku ni, reply je k. aku x paksa pon. ngeh!

2 comments: