school preparation.

Tuesday, December 23, 2008 Pojiegraphy Journal 0 Comments

apa? ingat aku nak sangat ka shopping untuk barang skola taon depan ??
jangan harap !
aku bosanxde semangat nak masok skola untuk tahun depan la.
kelas da berubah , tugas bertambah banyak , kena struggle study, SPM ! SPM ! , xdapat online,
nak hangout pun susah , takot exam , rindu semua dekat sabah nanti. duh !
aku mmg xde mood la, slalu shopping for school punya stuff ni yang aku semangat, sampai excited sangat nak rasmi semua barang.


tapiii....


for next year aku xda mood la.
HAMBAR !
aku ikot family g shopping barang skola untuk my little brother, Fareez ja !
dia nampak excited sangat. biasalah. nak masok skola balik.
so aku just nyebok la . manatau ada benda yang boleh di bodek.
HAHA.

aku x rindu pen MERAH BIRU ;


aku tak rindu buku nota ! ;


aku tak rindu barang skola ! ;


aku tak rindu uniform sekolah ! ;


aku tak rindu seluar sekolah ! ;


haaaaa.
benda ni menarik perhatianku, yela. kan krismas da nak dekat, ada ja benda2 yang berkaitan ngan krismas terjual di dalam market. :)
time aku tengah ronda2 tue, aku ternampak benda ni.
comel kan? haha

lepas tu fareez rampas handphone aku then ...
me ; oi! buat apa ko hp sy?
fareez ; cepat ko ambil benda tu. mari saya amik gambar.
me ; ko gila! orang tgk nnt. mcm org gila ja .
fareez ; pergi ja. saya tlg ko amik gmbr.
me ; (malu tapi mahu) haha. bengong!
tengok hasil diaaa . (bodoh) :D
merry christhmas !
HAHAHAHA .


tengok ! ada santa claus larhh!
nasib baik aku dah besar !
kalo x, da lama aku mintak dia present & gula2 .
wahahha !
aku masi kecik la oiii. bluek! (tanpa isi tersirat)

aku malas nak balik sekolah ! xde mood x( ;

0 comments: