pulau.

Tuesday, December 30, 2008 Pojiegraphy Journal 2 Comments

tempat paling best yang pernah aku pg ;
PULAU MANUKAN & PULAU SAPI , SABAH
aku rasa tempat ni special sangat.
duh! mungkin sebab view dia agak best la.
banyak jenis ikan , pantai yang jernih.
aku da lama x pegi tempat ni.
hari tu aku pegi ngan kakak,adik, kak shila & abg latip.
best tempat ni.
ya la, masa tu aku pegi sehari sebelum aku balik shah alam.
x(
naik boat ;

SAMPAI KAT PULAU SAPI ;
Pulau ni? xramai sangat org mandi manda.
mungkin tempat ni sesuai untuk orang yang nak luangkan masa rehat & bersantai kot.
:D
bila kitaorg try mandi, best gila.
ikan2 pon friendly sgt, x takot orang.
siap bg ikan tu mam roti lagi sampai kita orang xdpt makan.
:)




SAMPAI KAT PULAU MANUKAN ;
pulau ni plak ramai orang mandi manda.
aku prefer pulau manukan yang best la.
ramai mat salleh ke hulu ke hilir.
banyak rumah & motel yang menarik.
:)
tapi kat sni kurang cket ikan berkeliaran.
uhuks.






hopefully nanti aku berpeluang pegi pulau ni dengan orang yang tersayang .
:)

2 comments:

  1. wow...
    best giler ....!!!
    erm..
    nk g ngn org tersayang??
    sape la kan...
    huk3

    ReplyDelete