aduh! . aku penat, stress, pening, sibok.
macam aku plak yang kahwin. gile lah. haha.
x ! ni aku just nak bagi tau la.
aku da beberapa hari x online, x update blog.
tu bukan sbb aku nak larikan diri. tapi aku busy busy busy.
ramai member2 aku yang aku x kontek lagi.
uhuhuhuhu.
sekarang aku da free sampai cuti sekolah berakhir.
hari pun x lama lagi , aku malas nak balik shah alam. tension je aku.
lagi2 aku kena tinggalkan compok aku kat umah tu . :(
sedih gilaa.
tapi apa bole buat, aku ada setahun lagi.
lepas tu aku da lepas daripada seksaan kepada seorang pelajar sekolah menengah & budak di bawah umur. huh !
aku nak bebas macam burung yang beterbangan di langit biru mahupun hitam.
apa2 yang penting, aku akan tunggu compok aku & aku harap dia pun tunggu aku gak. <3
dah la. skg aku da free, so pape hal just contact aku ok ok?
:)