wah! nak tau apa? kucing yang aku pelihara ni agak unik sket, dia x makan whiskers ok. dia makan fries ngan nugget. hari tu aku agak tekejut bila tgk compok aku buat benda ni. comel gila lorh ! . btw, aku lebih gemar menamakan kucing ku itu compok sebab dulu dia ada tompok dekat muka, tapi sekarang dah xda plak. entah la, sebab dia da celup badan dia kat clorox water kot. ngeh.ngeh.ngeh. agak comel la kucing ku buat mcm ni, sebab before ni dia cuma tau gesel2 badan dia kat kaki aku. HAHA. aku selalu belai , n bagi makan kucing ku ini. hikhikhik. xnak dia merayau, kang bergado lagi ngan kucing lain. So aku just kurung dia kat blik aku so that dia susah mau keluar rumah. eheks. btw, thanks compok for this MMS (eh! kucing pandai pakai handset ke? ala. zaman kan makin maju, kucing pun mau maju juga. kan?kan?kan?)
;)